• Thu. Aug 5th, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

60 de trenuri pe ruta Bucureşti Nord – Aeroportul Henri Coandă şi retur

Jul 1, 2021

60 de trenuri de la CFR Călători pe ruta București – Aeroportul Otopeni

Circulaţia trenurilor CFR Călători este cadenţată şi acoperă aproape întreaga durată a zilei.

CFR Călători transmite, într-un comunicat, care sunt avantajele mersului cu trenul până la aeroport: se ajunge rapid, în siguranţă şi fără griji (durata medie este de 20 de minute), scaune confortabile, locuri pentru bagaje şi rafturi aeriene, aer condiţionat, posibilitatea de a călători cu animale de companie.

“Biletele pot fi achiziţionate cu anticipaţie de 20 zile, de pe următoarele canale: online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele de vânzare bilete din gări şi, dacă nu este posibil altfel, direct de la casele de bilete din gări şi distribuitorii autorizaţi (agenţii de turism), unde este recomandată păstrarea distanţei faţă de celelalte persoane”, se mai spune în comunicat.

Purtarea măştii de protecţie la bordul trenurilor CFR Călători este obligatorie pe toată durata călătoriei, atrage atenţia compania.

Operatorul privat Regio Călători a anunţat pe 23 iunie că se va retrage de pe ruta Bucureşti Nord – Aeroport Henri Coandă începând cu data de 1 iulie.

“Începând cu data 01.07.2021 trenurile Regio Călători în relaţiile: Bucureşti Nord Gr A – Aeroport H. Coandă T1 şi retur; Bucureşti Nord Gr A – Ploieşti Sud şi retur nu mai circulă”, a postat transportatorul feroviar de călători pe site-ul său.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *