Festivalul brazilor împodobiți cu gesturi nobile. Brazii sunt fost vânduți la licitație spre beneficiul copiilor vulnerabili

2021 vine cu 26 brazi care poartă semnătura unor persoane publice, oameni care vor să ajute. Brăduții sunt pregătiți și gata să se întreacă. 15 dintre brazi intră în licitația propriu-zisă. Sunt practic două licitații. Prima este cea silențioasă în care oamenii văd brazii și plasează o anumită ofertă lângă fiecare brad. Primii 15 brazi care au primit cele mai mari oferte intră în licitația mare, inclusiv bradul Salvați copiii, aceasta fiind o tradiție. Suma strânsă merge în programe de educație ale organizației.

La cea de-a 21-a ediție, Organizația Salvați Copiii România consolidează Fondul de solidaritate pentru copiii vulnerabili, pentru ca dreptul acestora la servicii sociale, de educație și de sănătate să fie real și nediscriminatoriu.

Prin cele 20 de ediții de până acum, Festivalul Brazilor de Crăciun a devenit polul de solidaritate al anului: au fost astfel colectate fonduri totale de 6.517.800 euro, iar 112.285 de copii proveniți din medii sociale precare au fost reintegrați socio-educațional.

Cât despre brazi, unii dintre cei mai apreciați designeri și artiști români au creat pomi care să bucure privirile și să încălzească inimile: Adina Buzatu și Maestrul Gheorghe Zamfir, Gheorghe Fikl, Omid Ghannadi, Doina Levintza, Carmen Marin, Adela Pârvu, Smiley & HaHaHa Production.

Source

Distribuie știrea