Elicoptere SMURD, trimise în sprijinul victimelor unui accident rutier produs în județul Tulcea. Deplasarea ar fi fost foarte dificilă pe șosea

Două elicoptere SMURD au intervenit astăzi în apropiere de satul Pardina, Delta Dunării, pentru a prelua două persoane, victime ale unui accident rutier.

28 Noiembrie 2023, 14:35 (actualizat 28 Noiembrie 2023, 14:40) Știrile TVR |

Elicopter SMURD

Medicii Serviciului Județean de Ambulanță au solicitat ajutorul elicopterelor din Galaţi şi Constanţa, în contextul în care deplasarea până la locul evenimentului era foarte dificilă, iar timpul de răspuns la apelul primit din partea persoanelor rănite ar fi fost foarte lung.

În urma accidentului rutier, patru bărbaţi au fost răniţi, însă doi dintre ei nu prezentau probleme medicale.

„Doi bărbaţi aveau fracturi de coloană vertebrală, aşa că medicii de pe elicopterul SMURD venit din Galaţi, sosiţi primii la locul evenimentului, au solicitat colegilor din Constanţa să intervină cu un al doilea aparat de zbor”, a precizat directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, Radu Sicinschi, pentru Agerpres.

Potrivit Centrului Infotrafic, astăzi se circulă în condițiile unui carosabil alunecos pe majoritatea arterelor rutiere din județul Tulcea.

Source

Distribuie știrea