A doua zi de Paște, petrecută în natură

Cei pentru care marea e prea departe s-au bucurat de alte destinații încântătoare în orice anotimp. Cum ar fi rezervația naturală Cheile Turzii, din județul Cluj unde ajung zeci de mii de turiști în fiecare an. A fost o zi reușită, cu multă mișcare, după prima zi de Paște cu mâncare din abundență.

Turiștii dornici să facă multă mișcare în aer curat și chiar activități mai dinamice s-au dat cu tiroliana lungă de 600 de metri. Alții s-au limitat la drumeții.

Cei mai multi au venit s-au relaxat la terase, la masă cu toată familia. Și au avut ce admira. La Cheile Turzii peisajul e impresionant. Iar copiii s-au distrat la vânătoarea de dulciuri.

NICOLETA CHERECHEŞIU – corespondent TVR: Cine a ales să își petreacă ziua la Colibița, venind pe Valea Bârgăului s-a putut bucura atât de frumusețea portului popular cât și de frumusețea peisajului.

În satele de pe Valea Bârgăului e o tradiție ca în a doua zi de Paști localnicii să se îmbrace în portul popular al zonei.

Peisajul de la Colibița atrage turiștii în orice anotimp. Aceștia pot face o plimbare cu ATV-ul, bicicleta, cu trenulețul sau pe lac cu vaporasul sau hidrobicicleta.

Este ultima zi liberă pentru părinți, dar elevii se mai pot bucura și mâine de vacanță. Miercuri se întorc și ei la cursuri.

Distribuie știrea