• Sun. Dec 5th, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

A îmbrăcat un tricou cu însemnele Poliției și a încercat să-i amendeze pe șoferi. Falsul polițist a fost ridicat în scurt timp de oamenii legii

Jul 20, 2021

Un tricou cu însemnele Poliției și mult tupeu. De atât a avut nevoie un tânăr din Timișoara care a vrut să se dea drept om al legii și să oprească mașinile pentru control. Problemele lui au început însă când mai mulți șoferi și-au dat seama de farsă și l-au luat la întrebări. Acum bărbatul trebuie să dea explicații adevăraților polițiști.

20 Iulie 2021, 18:19 (actualizat 20 Iulie 2021, 19:55) |

Tânărul de 33 de ani a îmbrăcat un tricou cu însemnele Poliției Române și a început să oprească mașinile în trafic în localitatea Peciu Nou, pretinzând că este agent la Imigrări.

Tânărul s-a gândit să facă rost de bani indiferent de mijloace, așa că le cerea oamenilor diverse bunuri, inclusiv telefonul mobil.

Ca să pară mai credibil, pe unii chiar i-a amenințat că îi ridică de acasă cu mascații.

Limbajul folosit l-a dat însă de gol, la fel și pantalonii de trening, nu tocmai regulamentari pentru un polițist.

  • -De unde ţi-ai cumpărat tricoul?
  • -De pe internet.
  • -Ştiai că e ilegal să te dai drept poliţist?
  • -Dar nu m-am dat drept poliţist…

Nu toți șoferii l-au crezut pe falsul polițist. Unii l-au filmat și i-au chemat pe oamenii legii, moment în care tânărul a încercat să fugă. A fost însă reținut de localnici.

Chiar și deconspirat, bărbatul a continuat să îi amenințe pe cei prezenți că vor fi cercetați pentru ultraj.

În final, visul tânărului de a ajunge la Poliție s-a împlinit, însă nu în calitate de polițist, ci de persoană cercetată pentru uzurpare de calități oficiale. Pentru ce a făcut poate sta 3 ani în închisoare.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *