• Sun. Dec 5th, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

A sărit în apărarea colegilor de cantonament. O pugilistă a fost rănită cu o motocoasă de un bărbat băut

Jul 21, 2021

Gest impresionat făcut de o tânără sportivă care era alături de mai mulți colegi pugiliști în cantonament la Bușteni. Ea s-a pus scut în fața colegilor când au fost atacați de un bărbat beat și agresiv. Sportiva a fost rănită de agresor, în timp ce o colegă a leșinat. În cele din urmă, bărbatul violent a fost pus la pământ. Agresorul are acum dosar penal.

21 Iulie 2021, 19:27 (actualizat 21 Iulie 2021, 20:04) |

În tabăra de cantonament de la Bușteni, luni a fost ultimul antrenament.

Seara, tinerii sportivi, de la clubul Gloria Buzău, între care și mulți minori, au decis să facă o plimbare prin stațiune.

În fața unui magazin, trei indivizi, băuți, nemulțumiți că tinerii ocupaseră o bancă, au început să facă scandal.

Bianca, una dintre sportive, i-a rugat să-i lase în pace. Dacă doi dintre bărbați au înțeles și s-au retras, al treilea a devenit violent.

Bianca Lăcătușu, pugilistă, clubul “Gloria Buzău”: Le-am spus la doi dintre ei să plece, pentru că sunt beți. Doi dintre ei au înțeles. A rămas doar unul singur. A pornit motocositoarea de jos. Eu, văzând că toată grupa e în spatele meu, n-avea cum să îl las să le atingă pe fete sau pe băieți, și am preferat să bag eu mâna în el. Știam că o să mă rănesc eu.

Colegii au sărit în apărarea Biancăi și au încercat să o desprindă de atacator.

Salvarea a venit din partea unui angajat al magazinului, care l-a oprit pe bărbatul cu motocoasa. Alți martori au sunat la 112.

Bianca a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Din fericire, rănile suferite nu îi pun viața în pericol. Ea nu va putea, însă, boxa o perioadă, până când rănile se vor vindeca.

Ieri, lotul de sportivi a revenit la Buzău.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *