Ajutor regal pentru refugiați. Majestatea Sa Margareta s-a întâlnit la Vama Siret cu voluntarii și a vizitat tabăra mobilă

Majestatea Sa Margareta, președintele Crucii Roșii Române, s-a întâlnit la Vama Siret cu voluntarii și a vizitat tabăra mobilă pentru refugiaţi. De la începutul conflictului armat, Majestatea Sa a susținut efortul autorităților române în gestionarea crizei umanitare, nu doar prin Crucea Roşie, ci şi prin fundaţia pe care o conduce.

08 Martie 2022, 18:01 (actualizat 08 Martie 2022, 23:01) |

Încă de la începutul conflictului, Majestatea Sa Margareta a coordonat activitatea Crucii Roşii, care aduce tone de ajutoare la Siret, dar şi în Ucraina, la Cernăuţi. Pe măsura ce se vor deschide alte cordoane umanitare în Ucraina, Crucea Roşie Română va fi prezentă. Majestatea Sa Margareta a vorbit cu voluntarii. Mulţi nu au împlinit18 ani, dar ajutorul lor e de nepreţuit.

Şi presa internaţională a intervievat-o pe Majestatea Sa. Jurnaliștii au vrut să afle cum ar mai putea să ajute oamenii din alte ţări.

Familia Regală a fost prima vizitată de Înaltul Comisar al Națiunilor Unite pentru Refugiați, după începerea conflictului armat, mai ales că Majestatea Sa Margareta este sociolog şi a lucrat la Naţiunile Unite, înainte de 1989, și a coordonat mai multe campanii umanitare în lume.

Majestatea Sa Margareta a fost şi în tabăra de refugiaţi, ca să vadă ce ajutor mai poate oferi.

Articole pe aceeaşi temă

Source

Distribuie știrea