• Tue. Jan 18th, 2022

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Alexandru Stănescu, fratele secretarului general al PSD Paul Stănescu, ales membru în Comitetul de Reglementare al ANRE

Dec 14, 2021

Au votat “pentru” 233 de parlamentari şi 120 au votat “împotrivă”. Votul a fost secret, cu buletine.

“Transformați ANRE-ul într-o afacere de familie. Da, pentru că știți foarte bine că domnul Stănescu este fratele secretarului dvs. general, va câștiga undeva între 6 și 8 mii de euro pe lună, nemeritați, iar CV-ul domnului Stănescu, care a terminat Mecanică agricolă și nu este o rușine lucrul acesta, dar problema este că nu îl califică sub nicio formă pentru această funcție atât de importantă”, a acuzat de la tribuna Parlamentului deputatul USR Cristina Prună.

Dumitru Focșa, deputat AUR: “Eu zic că totuși e un progres, că cel puțin domnul Chiriță era electrician. Acuma ce mai contează că, tot respectul, și eu am fost electrician la viața mea și încă rămân. Dar ca să vii cu un mecanic în echipă, ăla n-o să deschidă gura niciodată în fața electricianului”.

“Mai are domnul Stănescu frați? Sau surori, sau verișori? Să ne spuneți, ca să știm să ne pregătim. Este o palmă pentru toți profesioniștii din acest domeniu, care se uită cu stupoare cum în fața uneia dintre cele mai serioase crize, cum a fost criza facturilor la energie, PSD propune pe fratele unui șef din PSD”, a atras atenția Violeta Alexandru, deputat neafiliat.

Locul a rămas vacant în urma demisiei lui Marian Neacşu.

Source