• Tue. Aug 3rd, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Amendă usturătoare pentru covrigăria din Galați, unde a fost filmat un șoarece

Jul 13, 2021

O amendă usturătoare și închiderea pentru curățenia generală. Acestea sunt măsurile luate de autorități în cazul covrigăriei din Galați, unde a fost filmat un șoarece. Când au mers în control, comisarii de la Protecția Consumatorului au găsit mai multe nereguli, inclusiv capcane pentru rozătoare sub un frigider.

13 Iulie 2021, 17:18 (actualizat 14 Iulie 2021, 07:49) |

Imaginile surprinse de clienții covrigăriei din Galați care arată cum un șoarece se plimbă nestingherit i-au adus în control pe comisarii de la Protecția Consumatorului.

Eugen Hristache, comisar șef CRPC Sud Est: “S-a identificat o gaură în pardoseală, unde ar fi putut pătrunde rozătoare, iar sub un utilaj frigorific s-au găsit două capcane, iar într-una din acestea se afla prins un șoarece”.

Liliana Iordăchescu, purtător de cuvânt DSP Galați: “Aceasta nu a respectat ritmicitatea acțiunii de combatere a rozătoarelor. Astfel, a fost aplicată amendă”.

Gălățenii spun că astfel de controale ar trebui să aibă loc mai des.

În total, covrigăria a fost amendată cu 13.000 de lei.

Alina Salanți, corespondent TVR: “Covrigăria va rămâne închisă până când reprezentanții societății vor demonstra cu acte că au luat toate măsurile de igienizare și deratizare”.

Pentru Telejurnal, Alina Salanți

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *