• Fri. Sep 24th, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Ancheta continuă la șantierul de la Biblioteca Națională, unde și-au pierdut viața doi oameni. Muncitorii se plâng că nu aveau echipament de protecție

Aug 5, 2021

Muncitorii de pe şantierul de la Biblioteca Naţională, unde şi-au pierdut viaţa doi oameni, se plâng că nu aveau echipamente de protecţie. Lucrau acolo și muncitori din Bangladesh. Unul dintre ei a fost audiat azi la Poliție. În schimb, administratorul firmei Primăriei Sectorului 3 susţine că au fost luate toate măsurile de siguranţă.

05 August 2021, 18:44 (actualizat 05 August 2021, 19:22) |

Ibrahim Mia este unul dintre cei 6 muncitori prinși de malul de pământ pe șantierul neautorizat de la Biblioteca Națională. Povestește că s-a spart o conductă de apă, s-a făcut noroi și tot pământul s-a surpat pe ei. El a avut noroc. Are 34 de ani și a venit din Bangladesh acum câteva luni să lucreze în România.

Administratorul firmei primăriei, Algorithm Residential, susține că au fost luate toate măsurile de protecție necesare.

Potrivit unor surse judiciare, primarul sectorului 3, Robert Negoiță, a fost prezent pe șantierul neautorizat chiar în dimineața zilei accidentului, dar după tragedie nu a ieșit public cu niciun punct de vedere. Firmele primăriei lucrau la construcția unor terase pe cheiul Dâmboviței.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *