Ariana Grande va susţine un concert virtual în jocul video ”Fortnite”

02 August 2021, 12:46 (actualizat 02 August 2021, 12:50) |

Ariana Grande

Cunoscuta interpretă a hitului ”Thank U, Next” va interpreta mai multe melodii în cadrul ”Rift Tour”, descris de Epic Games ca ”o experienţă muzicală diferită de oricare alta”, care începe vineri, 6 august.

“Fortnite prezintă Rift Tour cu @ArianaGrande de la 6 august, la ora 6 PM ET #RiftTour”, scrie într-un mesaj publicat pe pagina oficială de Twitter a jocului.

Vedeta pop, în vârstă de 28 de ani – care şi-a lansat în luna octombrie al şaselea album de studio, ”Positions”, calcă pe urmele altor artişti, precum Travis Scott şi Marshmello, care au susţinut la rândul lor concerte în jocul ”Fortnite”.

Între timp, laureata cu Grammy şi-a încurajat în acest weekend fanii să se vaccineze împotriva COVID-19. Ea a publicat duminică pe contul său de Instagram un mesaj cu ”un mic memento” pentru vaccinare adresat celor care nu s-au imunizat încă împotriva noului coronavirus şi a oferit mai multe linkuri cu informaţii despre varianta Delta a virusului, care se răspândeşte în prezent în Statele Unite şi în alte ţări.

”Acesta este un mic memento pentru a vă vaccina dacă sunteţi eligibili. Chestia asta nu s-a încheiat încă! Vă împărtăşesc câteva informaţii pentru că îmi pasă şi dacă pot aş dori să ajut pe oricine care ezită sau este curios în legătură cu această decizie”, a scris vedeta alături de o poză cu ea purtând mască de protecţie.

”Această variantă Delta este foarte nouă şi, din moment ce datele se schimbă tot timpul, voi oferi câteva linkuri ca să rămâneţi la curent, dar până acum… ştim că se răspândeşte mult mai uşor în comparaţie cu variantele anterioare. Cel mai mult în rândul persoanelor nevaccinate şi în zonele cu rate de vaccinare scăzute! Şi da, chiar dacă vă puteţi infecta şi după ce v-aţi vaccinat, vaccinul ajută la protejarea împotriva formelor grave, a spitalizării şi a decesului!’‘, a scris vedeta. ”Dacă v-aţi îmbolnăvit deja de COVID-19, tot ar trebui să vă vaccinaţi!’, a adăugat interpreta, care s-a remarcat cu piese de succes, precum “God Is a Woman” sau ”Dangerous Woman”.

Sursa: Agerpres

Source

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Am detectat AdBlocker!

Am detectat că utilizați extensii pentru a bloca anunțuri. Vă rugăm să ne sprijiniți dezactivând acest dispozitiv de blocare a reclamelor.