Autoare de bestseller la doar 16 ani. Cartea tratează problemele tinerilor și integrarea lor în societate

Cartea tratează problemele tinerilor și integrarea lor în societate și urmărește povestea unei adolescente care transformă un regat al întunericului, într-unul al luminii chiar personalitatea ei trecând prin transformări interesante.

Pasionată de citit, dar și de scris, încă de mică, Andreea Diana Trăilescu spune că a simțit mereu chemarea spre lumea cuvintelor potrivite. Dar creativitatea aparte cu care a fost înzestrată avea nevoie de un impuls, pe care l-a primit după ce a intrat la liceu.

Romanul “Regina întunecată” descoperă cititorului problemele de integrare ale adolescenților, iar personajul principal trece prin numeroase transformări care o ajută nu doar să se descopere ci și să aducă lumina, într-un regat întunecat.

Scrisă în pandemie, cartea a fost primită foarte bine de publicul tânăr și a devenit bestseller, la doar câteva săptămâni de la publicare. Autoarea spune că celebritatea i-a adus și puțină presiune, dar vrea să continue pe drumul pe care a pornit și să se dedice și mai mult scrisului și lecturii.

Cea care a încurajat-o pe Diana să scrie este chiar profesoara sa de limba română, care i-a descoperit, cu bucurie, talentul și imaginația.

Andreea Diana Trăilescu este elevă în clasa a X-a la Colegiul Național Gheorghe Țițeica din Drobeta-Turnu-Severin și unul dintre elevii buni ai școlii.

Source

Distribuie știrea