• Sat. Jul 24th, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Autorul crimei de la Corbu era vecin cu victimele. El a intrat cu o macetă peste familia cu 3 copii

Jul 3, 2021

Bărbatul de 29 de ani acuzat de crima și de violul de ieri, de la Corbu, le spus anchetatorilor că a intrat în casa vecinilor să fure bani. Nu a găsit mare lucru şi a ales să se răzbune. Individul periculos a fost prins ieri după-amiază şi a fost dus imediat la fața locului, pentru reconstituire. Atenţie, sunt informaţii cu puternic impact emoţional!

03 Iulie 2021, 21:30 (actualizat 03 Iulie 2021, 21:34) |

Atacul din comuna Corbu a fost extrem de violent. Bărbatul de 29 de ani a intrat cu mască și mănuși, înarmat cu o macetă, peste o familie cu trei copii. A cerut bani, a pretins că vrea să se răzbune și, în cele din urmă, l-a atacat pe tatăl copiilor, pe care l-a ucis.

Suspectul și-a recunoscut vina.

La percheziții, oamenii legii au găsit și arma crimei, dar și obiecte din casa victimelor. Le-a luat cu el pentru că aveau amprentele lui, după ce o mănușă i-a căzut din mână.

Bărbatul locuiește în aceeași comună, împreună cu o mătușă venită din București pentru a-l consola după moartea tatălui.

Suspectul le-a mărturisit procurorilor că a crezut că familia pe care a atacat-o are mulți bani în casă, pentru că de curând își reparase gardul și acoperișul.

Acum, bărbatul este cercetat pentru omor calificat, tâlhărie calificată și viol.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *