• Fri. Sep 24th, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Bărbat care mergea cu trotineta electrica, mort după ce un motociclist l-a lovit cu casca în cap, dezechilibrându-l și aruncându-l în fața unei mașini

Aug 5, 2021

Totul s-a petrecut miercuri seară, la intersecția dintre Calea Vitan Bârzești și Șoseaua Olteniței. Bărbatul de pe trotinetă și motociclistul se șicanaseră în trafic. Motociclistul a coborât de pe motocicletă și a aruncat cu casca după bărbatul care se afla pe trotineta electrică. Lovită în cap, victima s-a dezechilibrat, a căzut și a fost lovită frontal de un autoturism care circula regulamentar.  Bărbatul a fost transportat la spital, unde a murit după o oră și jumătate.

05 August 2021, 16:35 (actualizat 05 August 2021, 16:41) |

Trotinetă electrică

“Procurorii au stabilit că la data de 04 august 2021, ora 18:30, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe Splaiul Unirii dinspre Calea Văcărești către Târgul Vitan, când a ajuns în apropierea trecerii de pietoni de la intersecția dintre Splaiul Unirii și Calea Vitan Bârzești, staționând la culoarea roșie a semaforului electric, inculpatul a fost lovit în spate de către un bărbat care se deplasa pe o trotinetă electrică. Pe fondul discuțiilor în contradictoriu cei doi şi-au adresat injurii şi ameninţări, după care au părăsit zona respectivă îndreptându-se către intersecția dintre Calea Vitan Bârzești și Șoseaua Olteniței”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Inculpatul a ajuns primul în apropierea intersecției, a coborât de pe motocicletă şi a aşteptat pe carosabil venirea victimei, care se deplasa pe trotineta electrică.

“Inculpatul a alergat către aceasta cu intenția de o agresa, determinând-o să treacă de axul despărțitor dintre cele două sensuri de deplasare, aruncând în aceleași împrejurări cu casca de motociclist în victimă, lovind-o în zona capului, determinând dezechilibrarea și căderea acesteia pe carosabil, victima fiind lovită frontal de un autoturism care circula regulamentar din sens opus”, precizează procurorii.

Victima, rănită grav, a fost transportată la spital, unde a murit.

Procurorii cer arestarea preventivă a motociclistului pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *