Bătaie pe o plajă din Eforie Nord. Conflict între salvamarii din zona și câțiva turiști

Au fost scene violente pe plajă din Eforie Nord. Un conflict a izbucnit duminică între salvamarii din zona și câțiva turiști, nemulțumiți că unul dintre salvatori trecuse cu un ATV prin apropierea lor. Iar disputa s-a transformat rapid în bătaie. În urma agresiunii, trei salvamari au fost răniți, iar unul a ajuns în spital. Polițiștii au audiat șase persoane și au deschis dosar penal.

02 August 2021, 17:53 (actualizat 02 August 2021, 19:54) |

Altercația a avut loc duminică după-amiază pe plaja din Eforie Nord. Inițial unul dintre turiști l-ar fi șicanat pe un salvamar, iar de aici până la bătaie nu a mai fost decât un pas.

Salvamarul agresat a dat alarma prin stație. Și alți colegi i-au venit în ajutor. Dar turiștii au continuat să fie violenți, susține șeful salvamarilor.

Câteva echipaje de la SMURD și ambulanța chemate la locul incidentului au acordat îngrijiri victimelor. Polițiștii au dus la audieri șase persoane și au deschis dosar penal pentru încăierare și tulburarea liniștii publice.

Oamenii legii au deschis o anchetă în rem, deocamdată fără să stabilească acuzațiile pentru fiecare persoana în parte. Turiștii implicați în conflict nu au putut fi contactați pentru un punct de vedere.

Source

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Am detectat AdBlocker!

Am detectat că utilizați extensii pentru a bloca anunțuri. Vă rugăm să ne sprijiniți dezactivând acest dispozitiv de blocare a reclamelor.