• Thu. Aug 5th, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Bilete gratuite la Untold, pentru cei care donează sânge la caravana Blood Network

Jul 17, 2021

Donează sânge şi câştigă un bilet la festivalul Untold. Aşa încearcă organizatorii evenimentului să ajute spitalele din România, care sunt nevoite să amâne operaţii pentru că n-au sânge de transfuzii. Criza s-a acutizat acum, în perioada verii, după ce donatorii au început să plece în vacanţă. Campania de donare a adunat deja zeci de tineri în Capitală şi va continua în marile oraşe până la luna septembrie.

17 Iulie 2021, 17:58 (actualizat 17 Iulie 2021, 20:52) |

Zeci de tineri au donat sânge din prima zi la caravana mobila Blood Network din Parcul Herăstrău din Capitală. Cei mai mulţi, încurajaţi de organizatorii Festivalului Untold, care le-au oferit bilete la marele eveniment muzical.  Un ajutor imens pentru spitale care în această perioadă resimt în plin criza de sânge.

Campania de donare de sânge a ajuns la a 7-a ediţie. În cele şase ediţii de până acum, peste 15.000 de oameni au donat sânge.

Caravana mobilă rămâne tot weekendul la intrarea din Parcul Herăstrău din Capitală, iar weekendul următor va fi în Constanţa. Toate detaliile le găsiţi pe site-ul festivalul Untold.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *