• Mon. Jan 17th, 2022

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Birourile viitorului au ajuns în prezent. Spaţiile de coworking, tot mai căutate

Dec 26, 2021

Odată cu munca de acasă, birourile clasice au început să piardă tot mai mult teren. În schimb, aşa-numitele spaţii de coworking câştigă tot mai mulţi adepţi în rândul antreprenorilor şi angajaţilor din marile companii. Sunt locuri special amenajate, cu multiple facilităţi, inclusiv de învăţare şi cu posibilitatea de a cunoaşte oameni din diverse domenii.

26 Decembrie 2021, 21:25 |

Ioana Gheorghe este unul dintre fondatorii unui startup din domeniul digitalizării în sectorul imobiliar. Alături de colegii săi îşi desfăşoară integral activitatea dintr-un spaţiu de coworking din Capitală. Tânăra vorbeşte despre avantajele pe care le are într-un altfel de birou.

Pentru echipe din corporații, IMM-uri, startupuri, freelanceri şi antreprenori acest tip de spaţiu de lucru a început să devină deja o normalitate mai ales acum în perioada pandemiei şi asta pentru că vin la pachet cu o mulţime de beneficii. Pe lângă costurile reduse faţă de biroul clasic aici cei care vin găsesc posibilitatea de a relaţiona, de a face legături de business şi de a învăţa.

Nevoi care au fost accentuate în această perioada de doi ani când munca remote a devenit şi ea o normalitate.

Specialiştii din piaţa muncii explică de ce am ajuns la această situaţie.

Astfel de spaţii de coworking pot fi închiriate în funcţie de nevoie. De la câteva ore la abonamente lunare cu număr nelimitat de intrări. Iar preţurile variază între 100 de lei şi câteva sute de euro în funcţie de durată şi număr de persoane.

Source