Brilliant | Interviu-eveniment cu Andreea Răducan, „fata de aur” a gimnasticii românești, de 1 Decembrie, de la 12.30, pe TVR INFO: „Am primit saci de scrisori la TVR în care oamenii își arătau solidaritatea, după momentul Sydney”

De 1 Decembrie, retrăim, la Brilliant, de la ora 12.30 și în reluare sâmbătă de la 14.30, drumul spre glorie al uneia dintre cele mai apreciate și iubite sportive din istoria României: campioana olimpică și multipla campioana mondială la gimnastică, Andreea Răducan.

29 Noiembrie 2023, 10:45 (actualizat 29 Noiembrie 2023, 10:56) Știrile TVR |

Andreea Răducan și Loredana Negrilă

Munca și sacrificiile au fost esențiale în lunga ei călătorie spre glorie, încă de la o vârstă fragedă. Andreea a început gimnastica la vârsta de patru ani, iar acest sport a fost întreg universul ei până la 19 ani, atunci când și-a încheiat cariera.

Gazda emisiunii, Loredana Negrilă, vă invită de Ziua Națională a României, să urmăriți un dialog emoționant cu sublinieri pedante ale invitatei care s-a lăsat „confiscată” de această pasiune mobilizatoare pentru gimnastică, acoperind tematici intense și profund intime precum speranța, recunoștința, competiția, fidelitatea, iubirea, moderația, bunătatea, frica, modestia, politețea, deznădejdea. Dar niciodată ezitarea.

Un dialog pe care, de altfel, Andreea l-a dus cu zâmbetul pe buze, de dragul celor care o iubesc, o respectă și-i recunosc meritele, dar și stringent de sincer, așa cum îl merită publicul și ea însăși.

Despre sacrificiile în gimnastică, momente de neuitat cu multe medalii câștigate pentru România, dar și reversul lor, vineri, de 1 Decembrie, alături de „fata de aur” a gimnasticii românești, la TVR INFO.

Interviul a fost filmat la Win Gallery, un spațiu dedicat artei, întâlnirilor și dialogurilor valoroase.

(w500) Interviu-

Source

Distribuie știrea