Cântărețul Harry Styles, “devastat” după atacul armat de la Copenhaga, produs în apropierea arenei unde artistul urma să susțină un concert duminică seară

Harry Styles / FOTO: twitter.com/Harry_Styles

“Am inima frântă împreună cu locuitorii din Copenhaga”, a scris vedeta pe o rețea de socializare. “Ador acest oraş. Oamenii sunt atât de calzi şi de plini de dragoste”.

“Sunt devastat pentru victime, pentru familiile lor şi pentru toată lumea care suferă. Îmi pare rău că nu am putut fi împreună. Vă rog să aveţi grijă unul de celălalt. H.”, a scris starul.

I’m heartbroken along with the people of Copenhagen. I adore this city. The people are so warm and full of love.

I’m devastated for the victims, their families, and everyone hurting.

I’m sorry we couldn’t be together. Please look after each other. H

— Harry Styles. (@Harry_Styles) July 3, 2022

Poliția nu a exclus ipoteza unui act terorist și a anunțat că atacatorul este un danez de 22 de ani.

“Concertul din această seară cu Harry Styles a fost anulat la ordinul poliţiei daneze”, a anunțat duminică promoter-ul evenimentului, Live Nation.

Numeroase persoane se adunaseră deja în interiorul arenei când a fost decisă anularea spectacolului şi li s-a cerut să plece, transmite dpa, preluată de Agerpres.

Styles urma să susţină concerte în cadrul Love On Tour în 2020 înainte ca pandemia de coronavirus să oprească industria muzicală live.

Turneul reprogramat a început în septembrie 2021, la Las Vegas, înainte de mai multe concerte în SUA, iar etapa sa europeană a debutat la Glasgow, luna trecută.

Source