Caz șocant în Brăila: un minor a fost înjunghiat în parc. Băiatul a fost rănit la faţă și a fost dus de urgență la spital

Incident şocant în Brăila. Un minor de 17 ani a fost înjunghiat într-un parc. Agresorul este tot un adolescent de 15 ani. El l-a atacat pe băiatul cu 2 ani mai mare, pe care nu îl cunoştea, pentru că s-ar fi  izbit unul în altul, din greşeala, la intrarea în parc. Agresorul a fugit, dar a fost prins la scurt timp de poliţişti şi dus la audieri. Adolescentul rănit a fost transportat la spital şi operat.

Sunt informaţii cu puternic impact emoţional!

Incidentul a avut loc joi seară, în cel mai mare parc din Brăila.

În urma unui conflict spontan, unul dintre adolescenți a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe celălalt. Băiatul agresat a fost  rănit la faţă și a fost dus de urgență la spital. 

Dr. Cristi Pricop, purtător de cuvânt, Spitalul de Urgenţă Brăila: Pacientul în vârstă de 17 ani a fost internat la secția ORL și rapid în sala de operații, udne a fost tratat chirurgical. Evoluția locală favorabilă, dar e probabil că va mai rămâne câteva zile la noi. A avut o plagă în regiunea cervicală, care interesa tegumentul, țesutul subcatanat și carotida.

Imediat după incident, agresorul a fugit. 

Geanina Niculae, purtător de cuvânt IPJ Brăila: Polițiștii au procedat la căutarea agresorului, iar la scurt timp a fost depistat un tânăr de 15 ani, care a fost condus la sediul poliției pentru audieri.

A fost deschis un dosar în acest caz, dar pentru că are 15 ani, agresorul nu va răspunde penal pentru fapta să. A fost totuși sancționat contravențional cu o amendă de o mie de lei.

Atenţie, în caz de urgenţă apelaţi numărul Telverde 119, unde pot fi semnalate cazurile de violență asupra minorilor.

Distribuie știrea