• Tue. Jan 18th, 2022

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Cei cinci agresori, care au sechestrat doi tineri din Dâmbovița, prezentați instanței

Jan 14, 2022

Cei cinci agresori, care au sechestrat doi tineri dornici de o aventură, au fost prezentați în fața instanței, la Judecătoria Târgoviște. Atacatorii au vârste cuprinse între 16 și 45 de ani și, până acum, niciunul nu avea cazier. În urmă cu cîteva nopți, doi tineri de 19 și 20 de ani au fost lipsiți de libertate, agresați, umiliți, filmați și șantajati de mai multe persoane.

14 Ianuarie 2022, 07:35 (actualizat 14 Ianuarie 2022, 11:14) |

Atacatorii au vârste cuprinse între 16 și 45 de ani și, până acum, niciunul nu avea cazier.

Aventura cu final nefericit a tinerilor agresați a început după ce unul dintre ei a fost abordat de o adolescență pe o rețea de socializare. Și-au dat întâlnire într-un apartament din Târgoviște, numai că, odată ajunși acolo, în locul fetei, cei doi tineri de 19 și 20 de ani au fost întâmpinați de cinci bărbați, care i-au bătut și i-au suspus la gesturi umilitoare. Agresorii au filmau totul și au cerut 20.000 de lei că să nu divulge imaginile. În plus, le-au luat victimelor și mașina.

După câteva ore de chin, unul dintre băieți a reușit să iasă din apartament sub pretextul că va aduce banii de la sora sa, însă s-a dus la Poliție.

Polițiștii au mers imediat la adresa indicată și i-au prins pe agresori.

Cei cinci sunt acuzați de lipsire de libertate, șantaj, furt în scop de folosință și lovire sau alte violențe.

Source