Cercetătorii de la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj au realizat o hartă interactivă care arată scenariul în care se vor ține cursurile în fiecare localitate din țară

Aceasta este actualizată în timp real cu datele oficiale ale autorităților în ceea ce privește cazurile noi de îmbolnăvire, verificate din mai multe surse, și reprezintă un ajutor pentru părinții care află exact ce se întâmplă în școlile din localitățile lor.

Cercetătorii de la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj au realizat o hartă interactivă care arată rata de incidență la nivelul fiecărei localități din România. Datele sunt actualizate zilnic, după ce sunt verificate din mai multe surse.

Harta este realizată în cadrul proiectului de cercetare COVID-19: Romanian Economic Impact Monitor, care arată în timp real evoluția pandemiei. Echipa de cercetători ai Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor a adăugat o nouă opțiune – Școala.  Astfel că, atunci când este selectată orice localitate din țară este indicat și scenariul în care se vor ține cursurile.

Proiectul de cercetare Romanian Economic Impact Monitor monitorizează în timp real evoluția pandemiei.

Echipa de cercetători a început să lucreze la această platformă încă de la începutul pandemiei.

Source

Distribuie știrea