Cimpeanu: Școala va începe cu prezență fizică în data de 13 septembrie. Nu sunt adeptul obligativității vaccinării

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu / FOTO: Autor: ANGELO BREZOIANU / AGERPRES FOTO Credit: AGERPRES FOTO, foto.agerpres.ro

Pot să vă spun că școala va începe cu prezență fizică în data de 13 septembrie. Am stabilit deja o întâlnire cu Consiliul Național al Elevilor pentru săptămâna viitoare în ziua de marți (…) Nu sunt adeptul obligativității vaccinării, pot să susțin importanta testări în școli, susțin importanța testării cel puțin în cazul simptomelor, a declarat Sorin Cîmpeanu.

Cu privire la învățământul universitar, ministrul a spus că fiecare universitate are autonomie și poate lua măsurile pe care le consideră necesare. Univerșitățile au datoria să răspundă pentru siguranța studenților.

Alte măsuri anunțate de Sorin Cîmpeanu sunt: angajarea a 1000 de psihologi în 1000 de școli și demersul de constituire a grupurilor anti bullying, care trebuie să fie gata la începutul școlii.

Source

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Am detectat AdBlocker!

Am detectat că utilizați extensii pentru a bloca anunțuri. Vă rugăm să ne sprijiniți dezactivând acest dispozitiv de blocare a reclamelor.