Copiii care au supraviețuit după ce au fost loviți pe trecerea de pietoni din Petroșani de un șofer băut sunt grav răniți

Cei cinci copii care au supraviețuit după ce un şofer beat și fără permis i-a spulberat pe o trecere de pietoni din Petroșani au răni grave. Trei dintre ei au fost transferați la spitale din Timișoara și au fost operați. Al șaselea copil lovit a murit la spital, la câteva ore după impact. Șoferul a fost arestat preventiv. Detalii care vă pot afecta emoțional!

23 Decembrie 2022, 17:43 (actualizat 23 Decembrie 2022, 19:23) Știrile TVR |

Trei dintre copiii loviți miercuri seară în timp ce traversau pe trecerea de pietoni au ajuns la spitale din Timișoara. Cel mai grav, la județean, iar ceilalți la Spitalul de copii. Toți trei au suferit intervenții chirurgicale.

Un alt băiat, de 11 ani, care a murit la câteva ore după accident, avea leziuni pe tot corpul. A intrat în operație rapid, însă medicii nu l-au putut salva.

În zona în care au fost loviți copiii, în apropiere de stadionul din Petroșani, autoritățile locale au în plan amplasarea mai multor semafoare, a limitatoarelor de viteză, dar și a două pasarele de trecere pentru pietoni. Însă, deocamdată, sunt în stadiul de proiect tehnic.

Șoferul de 19 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și este acuzat de ucidere din culpă, dar este cercetat și pentru că a condus fără permis, băut și a fugit de la locul accidentului.

Miercuri seară, bărbatul, care conducea fără permis și sub influența alcoolului, a lovit cu mașina un grup de șase copii, care traversau pe trecerea de pietoni. Șoferul a fugit de la locul accidentului.

Source