”Coşmarul pe care l-am trăit timp de un an şi jumătate s-a terminat” anunță Simona Halep

Simona Halep le-a mulţumit, într-un mesaj pe Instagram, tuturor celor care au susţinut-o şi au avut încredere în ea necondiţionat în ultimul an, după ce a fost depistată pozitivă cu Roxadustat. Fostul lider WTA susține că pentru ea s-a terminat coşmarul trăit timp de un an şi jumătate, iar acum aşteaptă “cu capul sus” decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv”.

Coşmarul pe care l-am trăit timp de un an şi jumătate s-a terminat. Am avut şansa de a-mi prezenta apărarea în faţa TAS, de a demonstra că nu am recurs niciodată la niciun fel de dopaj. Este ceea ce am declarat din prima zi în care am fost acuzată”, scrie Simona Halep.

Binele şi adevărul înving întotdeauna

Acum aştept decizia cu capul sus şi vreau să vă mulţumesc vouă, fanilor mei, jucătorilor, foştilor jucători, legendelor acestui sport, sponsorilor mei şi tuturor celorlalţi pentru sprijinul vostru extraordinar, pentru toate mesajele şi videoclipurile pe care le-aţi făcut pentru mine în această perioadă grea pe care am trăit-o. Vă mulţumesc pentru încrederea voastră necondiţionată. Acest sprijin a însemnat foarte mult pentru mine şi mi-a dat puterea de a continua să lupt în fiecare zi pentru a arăta adevărul!

Voi împărtăşi cu voi veştile despre cazul meu imediat ce le voi primi.

Vă doresc toate cele bune.

Binele şi adevărul înving întotdeauna”, a adăugat campioana noastră.

Halep a primit o suspendare de patru ani din partea Agenţiei Internaţionale pentru Integritate în Tenis (ITIA) pentru două încălcări ale reglementărilor privind dopajul. Ea a făcut recent apel la această decizie în faţa Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) şi aşteaptă verdictul.

Jucătoarea noastră şi-a susţinut nevinovăţia în acest caz, iar antrenorul său, Patrick Mouratoglou, a recunoscut că ”se simte responsabil“, deoarece Roxadustatul din organismul ei ar fi provenit dintr-un supliment de colagen recomandat de echipa sa.

Distribuie știrea