Crăciun în casă nouă pentru o familie greu încercată din Iaşi

Pentru o familie din comuna ieşeană Comarna, acest an a început cu o nenorocire: un incendiu le-a distrus casa din temelii şi părea că nu vor mai avea niciodată o locuinţă a lor. Pompierii nu doar că au stins incendiul, dar şi-au propus să le şi refacă locuinţa celor năpăstuiţi. Au fost mulţi alţi oameni care le-au sărit în ajutor, iar acum, la final din an, familia are din nou un acoperiş deasupra capului, iar cu ajutorul TVR Iaşi, copiii l-au primit pe Moş Crăciun în casa nouă.

26 Decembrie 2022, 19:43 (actualizat 26 Decembrie 2022, 19:58) Știrile TVR |

Familia Păun a fost greu încercată. Abia au reuşit să iasă din flăcările care le-au înghițit locuinţa şi tot ce aveau înăuntru, multe lucruri cumpărate în rate.

Drama lor nu i-a lăsat indiferenţi pe pompierii care au venit să le stingă casa. S-au angajat să le refacă locuinţa, iar cu ajutorul unei organizaţii umanitare au reuşit!

In afară de cel mai mic, toţi copii familiei merg la grădiniță şi la şcoală.

loana, fata cea mare,de 12 ani, a terminat clasa a 5-a cu media 9,50.

În prag de sărbătoare, copiii I-au aşteptat pe Moş Crăciun cu nasurile lipite de geam încă de când au aflat le va trece pragul. Il văd pentru prima dată, iar fericirea din ochii lor e de nedescris. Bunica a fost cea care i-a scris Moşului.

Locuinţa nu e încă gata şi mai e nevoie de materiale şi bani pentru a trece peste iarna, însă pentru membrii familiei Păun este o minune casa noua în care îşi petrec sărbătorile.

Source