• Thu. Oct 21st, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Crimă în stradă la Sinaia. Un bărbat și-a omorât în bătaie partenera în fața pensiunii în care urmau să se cazeze

Sep 19, 2021

Bărbatul și femeia își dăduseră întâlnire la Sinaia și ar fi urmat să se cazeze la o pensiune. Surse din anchetă susțin că se cunoscuseră prin intermediul unei rețele de socializare și că era prima dată când se vedeau față-n față. Cei doi au început să se certe la scurt timp după ce s-au întâlnit.

Bărbatul s-a urcat în mașină și a plecat în viteză. Totul s-a întâmplat rapid, iar martorii n-au mai apucat să intervină. Au sunat, însă, imediat la 112. Pentru femeia în vârstă de 47 de ani nu s-a mai putut face nimic. Medicii au constatat decesul.

Agresorul a fost prins la scurt timp în Comarnic, după ce alți șoferi au sunat la Serviciul Unic de Urgență anunțând că o mașină circulã haotic pe șosea.

Bărbatul este cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte. El a fost audiat, dar este, deocamdată, în libertate. Procurorul de caz așteaptă rezultatul necropsiei, mai ales că surse din rândul poliției susțin că femeia fusese recent operată la cap și era în perioada de refacere. Dacă raportul medicilor legiști va stabili că loviturile bărbatului au cauzat moartea femeii, atunci procurorul de caz va putea lua măsuri restrictive în cazul acestuia.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *