Cunoscutul actor american Mickey Rourke este în România

Celebrul actor american Mickey Rourke, premiat la Globurile de Aur și la BAFTA pentru rolul său din „The Wrestler”, pentru care a primit și o nominalizare la Oscar, a ajuns în Oradea, unde va filma pentru producția „21 de rubini”, regizată de preotul Ciprian Mega.

14 Februarie 2023, 22:30 (actualizat 14 Februarie 2023, 22:38) Știrile TVR |

Mickey Rourke

În pelicula care se va filma la Oradea vor mai apărea staruri internaționale precum Anthony Delon și Elisabetta Pellini, dar și actori români cum ar fi Dorel Vișan, Ela Ionescu, Magda Catone sau Răzvan Vasilescu.

„Ne-am oprit asupra actorului Mickey Rourke pentru că este un actor de film cu multe nuanțe. M-a impresionat jocul său actoricesc din filmul «Luptătorul», unde a reflectat fidel toate zbaterile personajului”, a declarat preotul Ciprian Mega, cel care va asigura regia filmului.

Filmul spune povestea Ninei, o tânără procuroare interpretată de Corina Moise.

Nina împreună cu iubitul ei, Yuri, regizor de film, lucrează la dezvoltarea unui scenariu, inspirat dintr-un tablou de familie. Personajului Yuri îi va da viață actorul franco-american Anthony Delon, fiul celebrului star Alain Delon.

Tensiunile politice de la sfârșitul anului 2022, o aduc pe Nina în atenția publică, numele ei fiind vehiculat pentru poziția de Procuror General al României. Numirea în această funcție depinde, însă, de Mickey Mandovanis (Mickey Rourke), Secretar de Stat al Guvernului american, și de Nicoletta Delalachiessa (Elisabetta Pellini), reprezentanta Comisiei Europene.

Întâlnirile cu aceștia se transformă într-un veritabil examen, care, dublat de căutările artistice și de relația amoroasă cu Yuri, îi dezvăluie Ninei chipul societății în care trăiește.

Source

Distribuie știrea