• Fri. Sep 24th, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Dan Vîlceanu a fost validat în BPN al PNL pentru funcția de ministru al Finanţelor. Propunerea merge la Cotroceni

Aug 18, 2021

Dan Vîlceanu a fost validat miercuri, în Biroul Politic Naţional al PNL, pentru propunerea de ministru al Finanţelor. Interimatul în funcţia de ministru al Finanţelor a fost asigurat de premierul Florin Cîțu.

18 August 2021, 11:15 (actualizat 18 August 2021, 11:24) |

Dan Vîlceanu

Dan Vîlceanu, președintele filialei Gorj al liberalilor, este unul dintre susținătorii lui Cîțu în competiția acestuia pentru șefia partidului.

Premierul Florin Cîţu a declarat miercuri că şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL nu a fost convocată de preşedintele partidului, Ludovic Orban, ci la solicitarea unor membri ai acestei structuri de conducere, având în vedere urgenţa validării propunerii pentru Ministerul Finanţelor Publice:  “A fost informat, i-am spus să convoace acum două zile BPN-ul pentru că expiră interimatul la Ministerul Finanţelor Publice, nu a convocat, există un alt articol care permite membrilor BPN să convoace statutar BPN-ul. Avem nevoie de un ministru al Finanţelor cât mai repede.”

Premierul a precizat că, după ce Dan Vîlceanu va fi numit în funcţia de ministru al Finanţelor, se va proceda şi la depunerea jurământului.

“După ce vom avea numirea lui Dan Vîlceanu, va fi şi depunerea jurământului”, a spus Cîţu.

Marţi seară, premierul Florin Cîţu s-a întâlnit la Vila Lac cu mai mulţi lideri liberali care îl susţin la candidatura pentru şefia partidului şi a anunţat convocarea şedinţei BPN al PNL pentru situaţia de la Ministerul Finanţelor.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *