De ce am cumpăra un Umidificator de Aer?

 

Pentru că umiditatea adecvată poate proteja sănătatea sistemului respirator, în special a copiilor.

 

Umidificatorul poate ușura și elibera sinusurile și poate ajuta la prevenirea problemelor de respirație. Un bun umidificator de aer ajută la vindecarea mai rapidă a răcelilor și a virușilor la copii și adulți. Tot conținutul de mai sus a fost confirmat și există un număr mare de studii pe Internet care arată eficiența umidificatoarelor de aer în tratarea problemelor respiratorii, în special în prevenirea acestor probleme. Umiditatea adecvată a aerului poate reduce sforăitul în timpul somnului. Un umidificator de aer ajută, de asemenea, la menținerea aspectului și a tonusului pielii.

 

Cel mai bun umidificator de aer ar trebui să cuprinda mai multe caracteristici, de la rata de umidificare pana la aspectul estetic. Umidificatorul de cameră este în mare măsură protectorul sănătății dvs. și a familiei dvs. În comparație cu beneficiile pe care le aduce, prețul unui model bun nu este foarte mare. Când cineva din familia noastră suferă de diverse alergii, ar trebui să decidem imediat să cumpărăm un umidificator. După cum știm cu toții, copiii sunt foarte sensibili la schimbările de mediu, iar umiditatea scăzută le va afecta sistemul respirator fragil. De ce este atât de important să instalați un umidificator de cameră în orice casă? Care este cel mai bun? Când vrem să cumpărăm, ce criterii putem folosi? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care voi încerca să răspundem în acest articol.

 

Pe scurt, ce umidificator de aer alegeți: Alege un umidificator in functie de suprafata casei tale. Daca vrei sa ai aer curat in casa te rog sa alegi echipamente care au si functie de purificare. Verificați dacă capacitatea rezervorului de apă este suficientă pentru a asigura un proces de umidificare constant. Dacă intenționați să instalați un umidificator în camera în care dormiți, verificați nivelul de zgomot. Verificați pentru a se opri automat când rezervorul de apă este gol.

 

În primul rând, termenul -bun- este foarte controversat deoarece difera de la persoană la persoană.

 

Pentru cineva, un umidicator bun poate insemna daca mirosul, parfumul este unul fresh. De asemenea, pentru altă persoană este posibil să conteze doar dacă aerul se simte la un nivel mai curat și astfel sa il caracterizeze ca fiind -bun-.

 

În al doilea rând, pe baza studiului desfasurat pentru UMIDIFICATOR DE AER am avut posibilitatea de a cunoaste indeaproape aproape toate nevoile sau dorintele pe care un consumator le-ar putea cere. Un umidificator bun reprezinta in ziua de azi, pe lângă scopul său general de umidificare, să fie un obiect potrivit decorului din cameră.

 

Mai jos, vă vom prezenta Umidificator si purificator Clean Air Optima CA605, ionizare, display, timer, telecomanda, rata de umidificare 480 ml/ora. Umidificator cu abur rece sau fierbinte, potrivit pentru un spațiu de pana la 45 mp. Echipat cu un afișaj digital pentru a afișa valoarea umidității relative necesare și umiditatea relativă reală din cameră Este foarte silentios si poate fi folosit noaptea. Funcția de ionizare poate fi utilizată numai atunci când doriți să purificați aerul din interior împreună cu funcția de umidificare. Cronometru oprit timp de 12 ore retras. Filtrul ceramic nano-argintiu mareste protectia impotriva calcarului si bacteriilor.Nu trebuie inlocuit regulat si poate fi curatat cu otet. Nu are consumabile.Consum foarte redus de energie Humidistatul reglabil poate menține automat umiditatea necesară în cameră. Trei etape de vaporizare, funcție de selectare a umidificatorului – abur rece sau abur ușor fierbinte (Fără abur fierbinte, fără ardere). Se opreste în mod automat in conditii de siguranta atunci cand ramane fara apa, indicator de nivel scăzut al apei notifică necesitatea reumplerii rezervorului.

 

 

De asemenea datele tehnice:

 

 • Tip Umidificare – Ultrasunete

 

 • Rata de Umidificare – 480ml/h

 

 • Capacitate de umidificare : 11,5 litri/zi

 

 • Potrivit pentru incaperi de pana la 45 m2

 

 • Display Digital cu control touch

 

 • Higrostat variabil cu posibilitate de reglare intre 45% si 90%

 

 • Control intensitate vapori pe trei trepte

 

 • Filtru ceramic nano-argint permanent refolosibil anti calcar si anti microbian
 • Ionizator pentru improspatarea aerului

 

 • Timer pentru programarea opririi aparatului

 

 • Oprire automata cand rezervorul este gol

 

 • Consum: 38 watt la vapori reci si 138 watt la vapori calzi

 

 • Culoare: alb cu vas de apa negru

 

 • Producator : Clean Air Optima – Olanda