Despre Omicron şi recuperarea post-COVID, într-o dezbatere la TVR 1

TVR şi Colegiul Medicilor din România continuă seria dezbaterilor informative cu subiecte de maxim interes privind pandemia de COVID-19. Joi, 27 ianuarie, de la ora 21.00, Alina Stancu ne aşteaptă la o nouă ediţie specială.

26 Ianuarie 2022, 13:05 (actualizat 26 Ianuarie 2022, 13:06) |

Despre Omicron şi recuperarea post-COVID, într-o dezbatere la TVR 1

Varianta Omicron duce la forme mai uşoare de îmbolnăvire, dar este mult mai transmisibilă decât predecesoarele sale. Noua tulpină a virusului SARS-CoV-2 are numeroase mutaţii, unele îngrijorătoare. Omicron supravieţuieşte mai mult timp pe piele şi pe suprafeţe plastice faţă de variantele anterioare.

Suntem obişnuiţi deja să fim „bombardaţi” cu informaţii dintre cele mai diverse, ultimii doi ani transformând această situaţie într-un modus vivendi pentru majoritatea oamenilor. Ne luăm ştirile din toate sursele, fără a mai avea timp să discernem cât sunt de credibile sau verificate. Tocmai pentru a ne pune la dispoziţie informaţiile oficiale, în cel mai accesibil mod cu putinţă, Televiziunea Română şi continuă seria dezbaterilor informative, organizate alături de Colegiul Medicilor din România, pe subiecte de maxim interes privind pandemia de COVID-19. Joi, pe 27 ianuarie, de la ora 21.00, Alina Stancu este în platou alături de profesionişti din sănătate, experţi care au răspunsuri la toate întrebările noastre, într-o nouă „Ediţie specială”, transmisă în direct la TVR 1.

Tot ce trebuie să ştim din şi despre sănătate, informaţii privind impactul asupra populaţiei al variantei Omicron sau recuperarea după boală, precum şi alte subiecte de actualitate din acest domeniu sunt dezbătute de specialiştii invitaţi, pentru a ne oferi o imagine cât mai clară a situaţiei prezente.

Joi seară, la TVR 1, „Ediţia specială” moderată de Alina Stancu vine cu noi răspunsuri la cele mai arzătoare întrebări ale românilor. Emisiunea este realizată în parteneriat de TVR şi Colegiul Medicilor din România.

Source