• Thu. Dec 2nd, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

DIICOT: zona străzii George Georgescu, din Sectorul 4 al Capitalei, “un adevărat punct roşu” pe harta traficului cu etnobotanice

Nov 24, 2021

Procurorii DIICOT susţin că zona străzii George Georgescu, din Sectorul 4 al Capitalei, a devenit “un adevărat punct roşu” pe harta traficului cu etnobotanice.

24 Noiembrie 2021, 14:46 (actualizat 24 Noiembrie 2021, 14:50) |

DIICOT

Miercuri dimineaţă, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Bucureşti au efectuat opt percheziţii domiciliare în Bucureşti, la locuinţele unor persoane suspectate de săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

“În cauză s-a reţinut faptul că mai multe persoane au desfăşurat activităţi de comercializare de substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive în zona străzii George Georgescu, cunoscută ca fiind un adevărat punct roşu pe harta traficului de astfel de substanţe din Capitală”, spun procurorii.

La sediul DIICOT – Structura Centrală vor fi conduse, în vederea audierii, 12 persoane.

Tot miercuri, procurorii DIICOT au efectuat în mai multe judeţe 69 de percheziţii domiciliare, în cadrul a 12 dosare penale, la domiciliul unor persoane suspectate de săvârşirea unor infracţiuni din sfera traficului de droguri. Sursa: Agerpres

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *