Doi dintre suspecții asasinatului de la Sibiu se află în Scoția și Irlanda de Nord. Au fost emise mandate internaționale de arestare, iar documentele au fost transmise autorităților din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord

Breaking News – ultima oră

„În urma cooperării polițienești internaționale, dintre autoritățile române și cele din Ungaria, Franța, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, precum și Republica Irlanda, Poliția Română a localizat doi bărbați, ambii în vârstă de 35 de ani, bănuiți în cauză, pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, respectiv în Scoția și Irlanda de Nord”, se arată într-un comunicat transmis de Inspectoratul general al Poliției Române.

Cei doi au fost depistați de partenerii externi, pe baza informațiilor oferite de Poliția Română.

Polițiștii au informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu cu privire la localizarea și depistarea celor doi, care a solicitat judecătorului de drepturi și libertăți devansarea termenului stabilit inițial, astfel că, pe numele bărbaților au fost emise mandate de arestare preventivă și, respectiv, mandate internaționale de arestare.

Ulterior, autoritățile române au transmis autorităților din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord mandatele internaționale de arestare, în vederea punerii în executare a acestora.

Poliția Română le mulțumește partenerilor interni și externi pentru sprijinul acordat în prinderea celor doi bărbați.

Anchetatorii continuă investigațiile pentru localizarea celui de-al treilea bărbat, bănuit în dosarul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner.

Source

Distribuie știrea