Doi muncitori au murit pe un șantier din Spania după ce clădirea la care lucrau s-a prăbușit peste ei

Doi muncitori care lucrau pe un șantier în Madrid au murit și altul se află la spital cu multiple fracturi după ce o parte din structura de rezistență a clădirii s-a prăbușit peste ei.

Scoaterea victimelor a fost extrem de dificilă din cauza pericolului ca alte placi de beton să se desprindă din clădire.

Una dintre plăcile de beton ale acestei structuri de rezistență s-a prăbușit peste muncitorii care lucrau la reabilitarea clădirii. A fost instalat un spital de campanie și peste 40 de muncitori încearcă să scoată persoanele prinse sub dărâmături.

Echipele de salvatori s-au ghidat cu ajutorul dronelor pentru a-i caută pe cei doi muncitori. În momentul prăbușirii, aceștia lucrau la etajele superioare ale clădirii. Deocamdată nu se știe  ce a provocat desprinderea plăcilor de beton.  Un alt coleg a reușit să scape, însă a suferit mai multe fracturi.

După câteva ore de căutări au fost scose și celelalte două victime de sub dărâmături, însă fără viață.  Imobilul urma să fie transformat din sediu de birouri într-un bloc de apartamente.

Poliția urmează să stabilească circumstanțele în care s-a produs tragedia și dacă au fost respectate normele de siguranță. Autoritățile spun că, cel mai probabil, clădirea va fi demolată în întregime.

Distribuie știrea