După o cursă nebună cu polițiștii pe urmele sale și după ce a lovit mai multe autoturisme, un bărbat suspectat că și-a agresat iubita s-a aruncat în apele Crișului Repede. Forțele de urgență nu l-au mai putut salva

Scene de film în Oradea, unde un bărbat de 27 de ani s-a înecat în apele râului Crişul Repede după ce a condus haotic prin oraş. S-a certat cu iubita lui, pe care ar fi agresat-o, iar apoi a fugit de poliţiştii care l-au urmărit. A condus pe contrasens, iar într-un sens giratoriu a lovit 4 maşini. La final, a abandonat autoturismul şi s-a aruncat în râu. Atenție, sunt detalii și imagini cu impact emoțional!

24 Decembrie 2022, 12:26 (actualizat 24 Decembrie 2022, 12:30) Știrile TVR |

Cursa nebună pe care a făcut-o tânărul în încercarea de a scăpa de polițiști s-a încheiat cu mai multe mașini avariate, dar și cu rănirea unei persoane, care a fost transportată la spital.

Tânărul a fugit de la locul accidentului și a intrat în apele râului care străbate orașul. A stat o vreme prins de o creangă, dar a fost luat de ape în timp ce pompierii lansau o barcă de salvare.

Trupul tânărului a fost găsit cu ajutorul unei drone, iar scafandrii militari l-au scos din apă.

Manevrele de resuscitare făcute de medici nu au dat rezultate.

Source