• Thu. Dec 2nd, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Elevă bătută de o colegă în toaleta școlii. Scena a fost filmată cu telefonul mobil de alți elevi care au asistat la agresiune

Nov 23, 2021

O elevă de clasa a V-a a fost bătută de o colega mai mare, din clasa a VIII-a. S-a întâmplat în toaleta școlii din comuna Socol, județul Caras Severin. Scena a fost înregistrată cu telefonul mobil de alți elevi care au asistat la agresiune.

23 Noiembrie 2021, 12:27 (actualizat 23 Noiembrie 2021, 13:29) |

În imaginile filmate cu telefonul mobil se poate vedea cum cele două eleve se ceartă se trag de păr și se îmbrâncesc în toaleta școlii. Una dintre ele, la un moment dat, o împingea la alta întru un colț, o trântește pe jos și o târăște apoi de păr pe jos. În tot acest timp mai mulți elevi care sunt, de asemenea, în toaleta școlii nu intervin, mai mult, încurajează conflictul.

O singură fată încearcă să intervină dar este trasă înapoi de un coleg de al său. Incidentul s-a petrecut vineri, insă abia acum s-a aflat de el.

Conducerea unității de învățământ a anunțat Inspectoratul Școlar Județean care a dispus primele măsuri în această situație – întâlnirea Consiliului Profesoral care se discută măsuri disciplina care trebuie luate în cazul tuturor elevilor care au participat la acest incident.

Totodată polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, astăzi vor sta de vorbă cu fetele, dar și cu părinții lor pentru că sunt minore, dar și cu alți elevi din unitatea de învățământ din localitate.

La finalizarea acestei anchete, rezultatele cercetărilor vor fi prezentate Inspectoratului Școlar care va lua măsurile ce se impun în această situație. Elevele implicate în acest incident au 11 și 14 ani.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *