EURO 2024 Bogdan Racovițan, încrezător pentru duelul cu Țările de Jos: Dacă ne bat, să ne bată, dar eu nu cred că le va fi ușor!

„Dacă ne bat, să ne bată, dar eu nu cred că le va fi ușor!” – îi avertizează pe olandezi, Racovițan. Fundașul celor de la Raków Częstochowa era sigur că România o să depășească faza grupelor la euro. Răzvan Marin a lipsit de la antrenamentul de azi al tricolorilor.

Chiar dacă România are o singură victorie în fața Olandei, Racovițan este încrezător înaintea partidei din optimi

Bogdan Racovițan: Orice echipă, mai ales acum, dacă a trecut de grupe, orice echipă e puternică, dar ce contează este să avem încredere în noi, așa cum am avut până acum.

Olanda este văzută favorită în fața României, însă Racovițan îi avertizează pe elevii lui Ronald Koeman 

Bogdan Racovițan: Important este să nu avem regrete dupã meci. Dacă ne bat, să ne bată, dar eu cred că nu va fi ușor pentru nimeni să ne bată, dacă vom juca așa cum am jucat până acum, dacă ne luptăm și dăm totul pe teren, nu va fi ușor.

Racovițan nu ar vrea să lipsească în duelul de la Munchen.

Bogdan Racovițan: Asta va decide Mister. Dacă trebuie să joc eum, pot să joc oriunde, și în față, chiar și în poartă pot să joc, dacă e nevoie. Cred că toți băieții sunt pregătiți. Oricum, cine va juca, va fi pregătit sută la sută.

Distribuie știrea