• Sat. Nov 27th, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Europa Centrală se confruntă cu un număr de îmbolnăviri COVID fără precedent. Dr. Anthony Fauci: Virusul ar putea deveni endemic

Nov 20, 2021

Experții Centrului pentru Controlul Bolilor din Statele Unite au aprobat în unanimitate administrarea celei de-a treia doze de vaccin anti-COVID. Se speră ca, până anul viitor, coronavirusul să devină endemic. Cu alte cuvinte, circulă, dar fiind mulți vaccinați, afectează foarte puțini oameni.

Dr. Anthony Fauci, consilier Casa Albă: “Cred că ar fi posibil ca anul viitor să nu mai fie o problemă, cu condiţia ca nevaccinaţii să se vaccineze, iar cei vaccinaţi să facă imunizarea suplimentară“.

Cehia și Slovacia au depășit toate recordurile de cazuri noi. Nu mai puțin de 23 de mii de cehi au fost confirmați pozitivi în ultimele 24 de ore. În Slovacia sunt peste 9 mii de infectați. Sunt cifre fără precedent în cele două țări.

Bavarezii nevaccinați se bucură de ultimul weekend în care mai pot ieși la plimbare. De miercuri, în acest land german intră în vigoare restricții dure pentru nevaccinați.

Rusia a intrat în ultima fază de testare a vaccinului Sputnik pentru adolescenți. Serul este sigur și eficient, afirmă specialiștii ruși.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *