Eurovision, la un click distanță. Au început înscrierile pentru Selecția Națională

Magia Eurovision se întoarce la TVR. Toți cei interesați să participe și să reprezinte România la cel mai mare festival muzical din lume sunt invitați să intre în arenă.

Își pot trimite piesele la adresa eurovision.romania@tvr.ro până pe 19 decembrie.

Iuliana Marciuc, manager de proiect, Eurovision România: Selecția Națională se va desfășura în trei etape, o preselecție, o semifinală, în data de 12 februarie, transmisă în direct de postul național de televiziune și o finală, în data de 5 martie, când vom cunoaște reprezentantul României la Eurovision.

Compozitorii pot înscrie piesele online în perioada 26 noiembrie – 19 decembrie. Iar pe 23 decembrie, juriul va anunța 45 de piese pentru semifinală.

Iuliana Marciuc, manager de proiect, Eurovision România: Noutatea acestei ediții este faptul că, anul acesta, cei 20 de finaliști vor fi aleși astfel: 15 de juriul de specialitate și 5 finaliști vor fi salvați de public, de fanii Eurovision prin vot online.

Toate informaţiile despre înscriere și organizarea concursului le găsiți în Regulamentul Selecţiei Naţionale, disponibil pe site-ul eurovision.tvr.ro.

Source

Leave a Comment