#EuSuntRomania | Povestea unui antreprenor român pentru care criza sanitară a fost o lecţie de succes

La doar 24 de ani, Adrian Rus a început o afacere nouă pentru România: comerţul cu fotolii pentru masaj. A făcut livrări chiar şi la Polul Nord! Acum, la 34 de ani, are încasări de milioane de euro. Pandemia nu l-a descurajat să renunţe la planurile sale. Din contră, a dublat personalul şi a deschis saloane de prezentare şi în afara ţării. Se pregăteşte să închidă anul cu venituri de trei ori mai mari decât înainte de pandemie.

28 Noiembrie 2021, 20:37 |

Intrarea în starea de urgenţă din primăvara anului trecut l-a prins pe tânărul antreprenor clujean Adrian Rus cu afacerea în plină expansiune. Tocmai deschisese noi saloane de prezentare pentru fotoliile de masaj în afara ţării şi avea planuri mari de investiţii. Criza sanitară nu l-a descurajat. Din contră. A muncit mai mult şi a avut curajul să facă ceea ce multor manageri li s-ar fi părut reţeta falimentului.

În timp ce alţi patroni concediau angajaţi, Adrian Rus nu a renunţat la niciun om. A găsit noi oportunităţi de câştig în mediul online. A dublat numărul de salariaţi şi le-a dat noi responsabilităţi de a vinde şi mai mult pe Internet.

Avea deja experienţă în comerţul online mai ales că, în anii anterior, a avut comenzi chiar şi de la … Polul Nord. Mai mult, pentru a demonstra echipei că are planuri serioase, indiferent de cum evolua criza sanitară, Adrian a chemat toţi salariaţii într-un team-building în Antalya.

Rezultatele nu au întârziat să apară. Încasările au crescut la 5 milioane de euro în 2020 şi au fost de două ori mai mari decât înainte de pandemie. Anul aceasta a mers şi mai departe.

Adrian Rus: Am inaugurat un showroom la Lyon şi un showroom la Londra şi în urmă cu trei săptămâni am deschis un al doilea showroom în Ungaria la Pecs.

Acum culege roadele curajului şi muncii sale. Estimează că închide anul cu încasări între 8 şi 9 milioane de euro, de trei ori mai mari decât înainte de criza sanitară.

Călătoreşte cu afaceri în toată lumea. Ar fi putut să se mute în orice metropolă europeană unde are saloane de prezentare. Dar pentru Adrian Rus doar România înseamnă acasă.

Source

Distribuie știrea