• Mon. Jan 17th, 2022

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Explozie puternică într-un magazin alimentar din județul Prahova

Dec 30, 2021

O acumulare de gaze a provocat o explozie puternică, miercuri seară, într-un magazin alimentar din comuna Tomșani, judeţul Prahova. Patru bărbaţi au fost răniţi şi au suferit arsuri la mâini şi la faţă. Explozia nu a fost urmată de incendiu, dar a afectat o suprafaţă de 25 de metri pătraţi.

30 Decembrie 2021, 12:51 (actualizat 30 Decembrie 2021, 13:08) |

Explozia a fost atât de puternică încât gardul din fața magazinului care se afla lângă dispensarul din comună a fost dărâmat. Mai multe echipaje au fost trimise de urgență la fața locului.

Cel mai probabil deflagraţia a avut loc de la o acumulare de gaze. Pentru gestionarea operativă a evenimentului au fost mobilizate două autospeciale de stingere, două ambulanţe SMURD şi două autospeciale de intervenţie şi comandă, a declarat un reprezentant ISU Prahova.

Patru bărbați, printre care și proprietarul magazinului se aflau înăuntru când a avut loc explozia. Toți au fost răniți și au fost transferați la spitalul din Ploiești pentru îngrijiri. Starea lor e stabila.

O acumulare de gaze a provocat explozia. Pompierii trebuie să stabilească dacă a fost din cauza unei improvizații la sistemul de racordare sau o defecțiune a buteliei.

Source