Fetiță de 9 ani, violată de concubinul mamei și de un prieten al acestuia. Martoră la unele dintre agresiuni, a fost chiar mama fetei. Cele trei persoane au fost arestate preventiv

Caz revoltător la Aiud, în judeţul Alba. O fetiță de 9 ani a fost violată de concubinul mamei, dar și de un amic al acestuia. Totul s-ar fi petrecut în prezența mamei. Femeia a depus plângere la Poliție, dar atât ea, cât și cei doi bărbați au fost arestați preventiv. Vă avertizăm că urmează informații cu puternic impact emoțional!

24 Noiembrie 2022, 11:49 (actualizat 24 Noiembrie 2022, 18:34) Știrile TVR |

Faptele s-au petrecut între 2020 și 2022 la Cluj, acolo unde mama fetiței locuia cu concubinul ei. Se pare că în luna noiembrie a acestui an, după ce au avut loc mai multe agresiuni asupra fetiței, mama și fiica ei s-au întors la Aiud, locul lor de baștină și au depus o plângere la Poliție.

Polițiștii au început cercetările și au găsit suficiente probe care să-i incrimineze pe cei doi bărbați, dar și pe mama fetiței, care se pare că a asistat de mai multe ori la agresiunile asupra minorei.

Dacă vor fi găsiți vinovați, cei trei riscă până la 15 ani de închisoare, iar mama, cercetată pentru complicitate la agresiune sexuală, la viol, corupere sexuală și rele tratamente aplicate minorului, poate va fi decăzută din drepturile părintești.

Minora a fost preluată de Direcția pentru Protecția Copilului, iar acum beneficiază de un tratament psihologic.

Source