Florinel Coman și Denis Drăguş și-au găsit echipe, în Qatar, respectiv în Turcia

Atacantul Florinel Coman, aflat cu naţionala de fotbal a României la EURO 2024, ar urma să semneze pentru formaţia qatariană Al Gharafa, a anunţat cunoscutul jurnalist italian Fabrizio Romano, marţi, pe contul său din reţeaua de socializare X. La rândul său, Denis Drăguş a semnat cu echipa turcă Trabzonspor, a anunţat marţi agenţia Anadolu.

Specialistul în transferuri precizează că gruparea din Qatar va achita clauza de 5 milioane de euro a lui Florinel Coman, campion al României cu FCSB în sezonul trecut, iar contractul va fi semnat în zilele următoare, după efectuarea vizitei medicale.

Toţi aceşti paşi sunt aşteptaţi să fie efectuaţi după ce clubul va perfecta, săptămâna aceasta, transferul atacantului spaniol Joselu (Real Madrid), aflat şi el la EURO 2024.

Anterior, destinaţia lui Coman s-a vehiculat a fi clubul Al-Duhail, tot din Qatar.

Denis Drăguş, un atacant în vârstă de 24 de ani, a semnat un contract pe patru ani cu formaţia care a încheiat pe locul 3 sezonul trecut din Super Lig.

Trabzonspor a ajuns la un acord cu clubul belgian Standard Liege privind transferul definitiv al lui Drăguş. Formaţia din oraşul Trabzon va plăti 1,7 milioane de euro pentru internaţionalul român. Drăguş va primi un salariu de 1,575 milioane de euro pe sezon la noua sa formaţie.

În stagiunea 2023-2024, Drăguş a fost împrumutat de Standard Liege la altă echipă din Turcia, Gaziantep, şi a contribuit decisiv la salvarea acesteia de la retrogradare, reuşind 15 goluri şi un assist în 35 de meciuri. La Gaziantep, Drăguş a fost coleg cu românii Florin Niţă, Deian Sorescu şi Alexandru Maxim. Printre antrenorii echipei din sezonul trecut a fost Marius Şumudică.

Drăguş a fost titular în cele două meciuri disputate până acum de România la EURO 2024 şi a marcat un gol în victoria cu Ucraina (3-0).

Distribuie știrea