Focuri de armă la Paris. Două persoane au murit și mai multe sunt rănite

Focuri de armă la Paris / FOTO: Captură Twitter

Un suspect în vârstă de 69 de ani a fost reținut imediat de poliție în urma atacului.

Autoritățile au făcut apel la populație pentru a evita zona din Rue d’Enghien, în districtul 10 din Strasbourg-Saint Denis.

„Este panică totală, ne-am încuiat în casă”, a declarat un comerciant.

Martorul a spus că a auzit șapte sau opt focuri de armă. Două dintre persoanele rănite în schimbul lor de focuri de armă ar fi în stare critică, iar alte două au fost grav rănite.

Poliția l-a reținut pe suspectul care nu a opus rezistență și ar fi recuperat arma folosită în atac. Procurorii au declarat că au deschis o anchetă pentru crimă. Deocamdată nu există informații cu privire la motiv.

Pe strada din apropierea stației de metrou Château d’Eau se află mai multe restaurante și magazine, precum și centrul cultural. Primarul local, Alexandra Cordebard, a declarat că este o zonă foarte animată.

Un alt martor a declarat că strada este acum plină de echipe ale serviciilor de urgență și că acestea așteaptă să poată pleca.

Ministrul de interne, Gérald Darmanin a declarat că se îndreaptă spre Paris pentru a vizita locul schimbului de focuri de armă, precizând că este alături de prietenii și familia victimelor.

Source

Distribuie știrea