Formula 1: Ferrari vrea să-l recruteze pe Lewis Hamilton în 2025 

Scuderia Ferrari pregăteşte o mutare şoc pentru sezonul 2025 din Formula 1, intenţionând să-l recruteze pe multiplul campion britanic Lewis Hamilton, actualul pilot al echipei Mercedes, anunţă mass-media italiană, citată de Motorsport Week.

Situaţia contractuală a lui Hamilton a dominat titlurile în afara pistei, în primele etape ale sezonului 2023 din Marele Circ, britanicul semnând în final un nou acord cu Mercedes, valabil până la finele lui 2024, cu opţiune pentru un sezon suplimentar.

În condiţiile în care, pentru al doilea sezon consecutiv, Mercedes s-a zbătut fără succes să-şi recapete gloria anterioară, speculaţiile referitoare la o posibilă plecare a lui Hamilton s-au amplificat.

Numele septuplului campion mondial de Formula 1 a fost asociat în mod repetat cu Ferrari în ultimii ani, deşi ambele părţi au negat că ar fi existat negocieri pentru o astfel de mutare.

Conform sursei citate, eventuala sosire a lui Hamilton la scuderia de la Maranello, unde britanicul ar urma să facă pereche cu monegascul Charles Leclerc, ar implica plecarea de la Ferrari a spaniolului Carlos Sainz Jr. Preluare: Agerpres

Distribuie știrea