• Mon. Jun 21st, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Forțele de ordine din Capitală sunt pregătite pentru meciul de la EURO 2020 de duminică. Mii de suporteri sunt așteptați la București

Jun 11, 2021

Așteptarea a luat sfârșit! Amânat de pandemie, EURO 2020 începe cu un an mai târziu, iar meciul de deschidere se joacă în aceasta seara la Roma. Fotbalul la nivel înalt se întoarce și la București. Aduce cu el zeci de mii de suporteri care vor asista la cele patru meciuri pe care la găzduiește România. La București, prima partidă se joacă duminică și aproape două mii de jandarmi, polițiști și pompieri vor fi mobilizați ca să asigure ordinea în oraș.

11 Iunie 2021, 21:00 (actualizat 11 Iunie 2021, 21:04) |

Peste 10.000 de suporteri vor fi prezenți, zilele următoare, în București. Susținătorii naționalelor Ucrainei, Macedoniei de Nord, Austriei – și nu numai. Până să ajungă la stadion, microbiștii vor petrece cel mai probabil pe terasele și în restaurantele din Centrul Vechi. Acolo vor fi și forțele de ordine pentru a preveni orice incident neplăcut. Nu toți polițiștii vor fi vizibili.

Jandarmii au deja listele suporterilor care vor sosi în țara noastră.

Prin Europol are loc un permanent schimb de informații și jandarmii au aflat că vor fi prezenți în București și suporteri mai pătimași. Iar dacă patima va duce la gesturi necugetate, vor fi luate măsuri în consecință. Mai mult, suporterul sau suporterii în cauză nu vor mai avea voie să se reîntoarcă la meci în ziua respectivă.

Pe 13 iunie, ziua meciului Austria-Macedonia de Nord, vor fi restricții rutiere în zona Stadionului Național. Acestea vor fi aplicate progresiv pe măsură ce se va apropia ora de desfășurare a partidei.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *