• Thu. Oct 21st, 2021

Știrea de Azi

Actualitatea într-un singur loc.

Franța: Operațiune de amploare pentru prinderea unui fost militar înarmat

May 31, 2021

Bărbatul, de 29 de ani, a fost rănit grav în schimbul de focuri cu jandarmii. În căutarea lui fusese mobilizat un dispozitiv impresionat, cu peste 300 de polițiști și 7 elicoptere.

Francezii, care au urmărit cu sufletul la gură întreaga operațiune, se întreabă de ce a durat atât de mult timp, ținând cont că fugarul era in evidența forțelor de ordine, purta brățară electronică și avea la activ 4 condamnări pentru violență domestică.

Bărbatul, care a fost angajat în armată din 2011 până în 2016, era înarmat cu o carabină de vânătoare, un Winchester calibru 30-30 pe care a folosit-o de mai multe ori pentru a scăpa de forţele de ordine, avariind grav vehicule ale jandarmeriei.

Drama a început în noaptea de sâmbătă spre duminică în Lardin-Saint-Lazare, un sat din Dordogne, când acest bărbat, deja condamnat de patru ori pentru violenţe conjugale asupra fostei sale concubine, mama celor trei copii ai săi, a venit acasă la aceasta, unde a agresat-o şi a tras asupra noului ei iubit, însă fără a-l răni.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *