Gianluca Vialli a murit la 58 de ani. Unul dintre cei mai mari atacanți italieni se lupta cu o boală incurabilă

06 Ianuarie 2023, 12:27 (actualizat 06 Ianuarie 2023, 12:30) Știrile TVR |

Gianluca Vialli / FOTO: FOTO: Shutterstock

După moartea lui Sinisa Mihajlovic , a lui Pelé , un alt mare campion, Gianluca Vialli, a încetat din viață. Fostul atacant al lui Cremonese, Sampdoria, Juventus, Chelsea, și al echipei naționale, avea 58 de ani și era bolnav de cancer pancreatic.

Pe 14 decembrie, el a anunțat că trebuie să-și suspende activitatea la echipa națională, din al cărei staff făcea parte, pentru a se concentra pe lupta sa împotriva cancerului. Vialli anunțase că este bolnav într-un interviu pentru Corriere della Sera pe 25 noiembrie 2018.

„Cu o tristețe nemărginită anunțăm trecerea în neființă a lui Gianluca Vialli. Înconjurat de familie, acesta s-a stins din viață după cinci ani de boală, înfruntată cu curaj și demnitate. Mulțumim celor mulți care l-au susținut de-a lungul anilor. Amintirea şi exemplul lui vor trăi veşnic în inimile noastre”, a transmis familia.

Gianluca Vialli a fost diagnosticat cu cancer pancreatic în 2017. Cu toate acestea, în anul 2020, anunța plin de speranțe că se simte foarte bine și că a câștigat lupta cu teribila boală. În decembrie 2021, Vialli a transmis că înfruntă cancerul pentru a doua oară.

Era căsătorit cu Catheryn, o englezoaică alături de care are două fiice, Olivia și Sofia, care i-au fost alături în acești ani grei.

Source

Distribuie știrea