Gimnaste din Ucraina, în vizită la Palatul Elisabeta

Invitaţie regală pentru 8 gimnaste din lotul ucrainean de gimnastică ritmică, refugiate în România. Majestatea Sa Margareta şi principele Radu le-au primit pe micuţele sportive la Palatul Elisabeta, împreună cu antrenoarea lor. “A fost o experienţă emoţionantă”, spun fetiţele. A fost prima dată în viaţa lor când au văzut o prinţesă adevărată.

13 Mai 2022, 19:53 (actualizat 13 Mai 2022, 20:47) Știrile TVR |

Tinerele gimnaste au făcut mai întâi un tur al Palatului Regal, unde au văzut costume tradiţionale purtate de regine, colecţia de artă, dar şi grădina în care unii copaci au aproape 100 de ani. Aici i-au întâlnit pe Majestatea Sa Margareta şi pe Principele Radu.

Cele mai tinere membre ale lotului au doar 11 sau 12 ani, dintre care mai mult de jumătate au fost dedicaţi gimnasticii. Deşi se antrenează cu plăcere din greu, s-au bucurat ca au anulat o sesiune de antrenament pentru vizita la Palatul Elisabeta.

Întâlnirea cu tinerele sportive a fost o adevărată bucurie, a spus Majestatea Sa custodele coroanei, care le-a felicitat pentru curaj .

Gimnastele se antrenează într-o sală de sport din Bucureşti şi deja au fost invitate la competiţii locale.

Grupul de sportive a venit la Bucureşti acum trei săptămâni din Kiev doar cu antrenorii lor, fără familii.

Source

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Am detectat AdBlocker!

Am detectat că utilizați extensii pentru a bloca anunțuri. Vă rugăm să ne sprijiniți dezactivând acest dispozitiv de blocare a reclamelor.