Harry și Meghan vor înapoi în sânul familiei regale. Semnele percepute de experți. Verdictul rămâne însă necruțător: “Şi-au făcut-o cu mâna lor”

Ducii de Sussex sunt la prima vizită în regat împreună, după ce s-au desprins de familia regală, acum 2 ani, și s-au stabilit în California.

Au tot încercat să rămână în prim-plan și să fie simpatizați de marele public, însă planurile lor au cam dat greș. Așa cred unii experți în regalitate.

Tina Brown, jurnalist:Cred că încearcă să revină, discret, în rândul familiei regale. Dar nu cred că va mai fi vreodată ca înainte. Şi-au făcut-o cu mâna lor“.

La ceremoniile jubiliare care au avut loc în ultimele 4 zile în Marea Britanie, nu prea au fost în largul lor, spun specialiștii în regalitate, iar Prințul Harry, în pofida zâmbetelor largi afișate, pare trist.

Harry și Meghan s-au rupt de Casa regală acum 2 ani, sub pretextul că vor să ducă o viață independentă.

De când s-au stabilit în Statele Unite, au dat o serie de interviuri controversate, în care au criticat dur Casa regală, iar Meghan chiar s-a plâns de rasism.

Deși au încercat să rămână în atenție, Ducii de Sussex nu s-au bucurat de simpatie prea mare nici în regat, nici peste ocean.

Source

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Am detectat AdBlocker!

Am detectat că utilizați extensii pentru a bloca anunțuri. Vă rugăm să ne sprijiniți dezactivând acest dispozitiv de blocare a reclamelor.